Thursday, April 21, 2011

Cuak Punya Pasal

Assalamualaikum, salam sejahtera, salam 1 Malaysia!

terlajak perahu boleh berundur,
terlajak buat blog boleh ke undo??


hahahaha!! nih semua gara-gara kekalutan aku bila blog tiba2 hilang dari
pandangan mata!! OMG! dashboardku kosong! blogku hilang! =.=''
nih laa padahnya bila tak pernah nak berusaha cari balik blog.. padan muka
aku.. nak delete balik blog nih sayang laa pulak.. hahaha!! oke kawan-kawan..
diharap jangan keliru ye.. saya masih orang yang sama cuma tiba-tiba ada
dua account blogger.. biasa laa.. insan terpilih kan.. susah tau nak jadi insan
terpilih nih!

hahaha!! alhamdulillah, jam 1445 tadi, aku jumpa balik blog aku secara tak
sengaja masa aku on the way nak buat blog baru guna account gmail..
tiba-tiba je error.. bertambah-tambah laa kebengangan aku kan.. after da
baca macam2 dekat help, ada seorang mamat nih kata, just klick the back
button and everything will be normal.. so, aku pun try je laa.. mana tahu
betul.. last2 aku klik button back, terus masuk dashboard account blogger
yang baru.. pehhh.. time tu bersyukur sangat-sangat!! sebabnya aku terus
masuk account blog lama aku yang aku baru je tukar admin!! mati-mati aku
ingatkan aku da dipisahkan dengan blog kecintaan aku!!
ohh my beloved blog!  


tapi, aku takkan delete blog nih.. da hasilkan takkan senang-senang nak
buang.. apa kau ingat aku nih tak berhati perut ke nak delete suka-suka
hati aku?? aku bukan macam mereka-mereka yang tergamak buang anak!
(hahaha!! merepek sekejap) sayangi laa blog anda..

kepada hijauhijauku, 'mama' ucapkan selamat lahir ke dunia blogging!
bersiap sedialah untuk terus diupdate dan menjadi lebih 'dewasa'!!! ^_^

6 comments:

  1. hahaha!!
    thank you!!
    I LOIIKKKEEEE!!! ^_^

    ReplyDelete
  2. kau memberi semngat untuk aku untuk buat blog zee lepas ni..haha

    ReplyDelete
  3. alamak.. da tiga orang cakap dekat aku macam nih.. hahaha!!
    adakah aku membawa pengaruh kurang baik??
    hehehe

    ReplyDelete